Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Dodavatelé

Astoria

Astoria

Vinařství Astoria vzniká jako mladá společnost v roce 1987 jako projekt Paula a Giaorgia Polegato, kteří pocházejí z rodiny s velmi bohatou vinařskou historií. Vína pod jménem Astoria, především pak ta šumivá, se velmi brzy proslavila v širokém okolí. Astoria vlastní čtyřicet akrů půdy v jedné z nejkrásnějších vinařských oblastí Itálie proslavené svým vlídným klimatem a neopakovatelnou harmonií vinic. Za svá vína získala společnost Astoria desítky ocenění na světových vinařských soutěžích. V současné době nabízí jak vína tradiční, připravovaná dle letitých zkušeností, ale také velmi moderní vína, oslovující především mladší generace.
 

Divella

Divella

Historie značky Divella začíná již v roce 1890. Tento podnik se nachází v malé italské vesničce zvané Rutigliano v regionu Puglia u města Bari. Tento původně malý rodinný podnik se vyznačoval na svou dobu velmi pokročilým mlýnem na zpracování tvrdozrnné pšenice „grano duro“ z francouzského kamene, který se stal symbolem značky. Pod značkou Divella se také můžeme setkat nejen s těstovinami, ale i s ostatními produkty z tomatů, rozmanitými druhy rýže, olivovým olejem nebo sušenkami. Stejně tak jako po celou dobu historie této značky je i nadále kladen velký důraz na kvalitu všech produktů.
 

Casa Rinaldi

Casa Rinaldi

Starobylý rod Rinaldi, pocházející z Modeny, měl vždy vášeň a lásku k typickým produktům své země, a především k balsamickým octům. V letech 1990 – 2010 si tradiční balsamico z Casa Rinaldi nárokuje titul mistra světa v soutěži mezi všemi výrobci tradičních octů z Modeny, na jejichž výrobu tu používají dřevěné sudy již od 16. století. Kromě aceta balsamica z Modeny naleznete v sortimentu Casa Rinaldi i řadu olivových olejů.
 

Gabriele Ferron

Gabriele Ferron

Riserie Ferron se nachází v Isola della Scala, v provincii Verona. V současné době je to již pátá generace která zachovává a šíří tradici a nadšení pro rýži. Bratři Gabriel a Maurizio Ferron se s obrovskou vášní a nasazením starají o propagaci rýže Ferron. Rýže Vialone Nano Veronese Rice obdržela jako první v Itálii od Evropské unie ochranou značku IGP (Chráněné zeměpisné označení).
Kromě rýže zde produkují i další produkty z rýžové mouky: deli – tyčinky, těstoviny z rýžové mouky a mnoho dalších bezlepkových potravin.
 

Temporin

Temporin

Pastificio Temporin je jeden z předních italských výrobců tradičních čerstvých i suchých těstovin. V roce 1964 začal Mario Temporin spolu s rodinou vyrábět těstoviny a tortellini v malé dílně ve vesnici Lugagnano. Brzy byla rodině malá dílna příliš „těsná“, proto v roce 2000 byla továrna přestěhována do města Sommacampagna v provincii Verona. Těstoviny jsou vyrobeny z velmi kvalitní pšeničné semolinové mouky „grano duro“ a domácích vajec a jejich výroba probíhá dodnes převážně ručně.
 

PŘIHLÁŠENÍ K ODBĚRU NOVINEK

        

Bistro Nekázanka, Nekázanka 11
tel:. +420-702 099 910, e-mail: info@bistronekazanka.cz
Nastavení sledování Cookies