Dodavatelé

Astoria

Astoria

Vinařství Astoria vzniká jako mladá společnost v roce 1987 jako projekt Paula a Giaorgia Polegato, kteří pocházejí z rodiny s velmi bohatou vinařskou historií. Vína pod jménem Astoria, především pak ta šumivá, se velmi brzy proslavila v širokém okolí. Astoria vlastní čtyřicet akrů půdy v jedné z nejkrásnějších vinařských oblastí Itálie proslavené svým vlídným klimatem a neopakovatelnou harmonií vinic. Za svá vína získala společnost Astoria desítky ocenění na světových vinařských soutěžích. V současné době nabízí jak vína tradiční, připravovaná dle letitých zkušeností, ale také velmi moderní vína, oslovující především mladší generace.
 

Divella

Divella

Historie značky Divella začíná již v roce 1890. Tento podnik se nachází v malé italské vesničce zvané Rutigliano v regionu Puglia u města Bari. Tento původně malý rodinný podnik se vyznačoval na svou dobu velmi pokročilým mlýnem na zpracování tvrdozrnné pšenice „grano duro“ z francouzského kamene, který se stal symbolem značky. Pod značkou Divella se také můžeme setkat nejen s těstovinami, ale i s ostatními produkty z tomatů, rozmanitými druhy rýže, olivovým olejem nebo sušenkami. Stejně tak jako po celou dobu historie této značky je i nadále kladen velký důraz na kvalitu všech produktů.
 

Casa Rinaldi

Casa Rinaldi

Starobylý rod Rinaldi, pocházející z Modeny, měl vždy vášeň a lásku k typickým produktům své země, a především k balsamickým octům. V letech 1990 – 2010 si tradiční balsamico z Casa Rinaldi nárokuje titul mistra světa v soutěži mezi všemi výrobci tradičních octů z Modeny, na jejichž výrobu tu používají dřevěné sudy již od 16. století. Kromě aceta balsamica z Modeny naleznete v sortimentu Casa Rinaldi i řadu olivových olejů.
 

Gabriele Ferron

Gabriele Ferron

Riserie Ferron se nachází v Isola della Scala, v provincii Verona. V současné době je to již pátá generace která zachovává a šíří tradici a nadšení pro rýži. Bratři Gabriel a Maurizio Ferron se s obrovskou vášní a nasazením starají o propagaci rýže Ferron. Rýže Vialone Nano Veronese Rice obdržela jako první v Itálii od Evropské unie ochranou značku IGP (Chráněné zeměpisné označení).
Kromě rýže zde produkují i další produkty z rýžové mouky: deli – tyčinky, těstoviny z rýžové mouky a mnoho dalších bezlepkových potravin.
 

Temporin

Temporin

Pastificio Temporin je jeden z předních italských výrobců tradičních čerstvých i suchých těstovin. V roce 1964 začal Mario Temporin spolu s rodinou vyrábět těstoviny a tortellini v malé dílně ve vesnici Lugagnano. Brzy byla rodině malá dílna příliš „těsná“, proto v roce 2000 byla továrna přestěhována do města Sommacampagna v provincii Verona. Těstoviny jsou vyrobeny z velmi kvalitní pšeničné semolinové mouky „grano duro“ a domácích vajec a jejich výroba probíhá dodnes převážně ručně.
 

Double Dutch

Double Dutch

Firma Double Dutch má své kořeny v Holandsku, rodišti ginu. Za názvem Double Dutch se skrývají dvě sestry – dvojčata, které se úspěšně pokusila povznést obyčejný tonik na vyšší úroveň. Významný posun nastal v době, kdy Double Dutch získal cenu za inovace ve Foodpreneur soutěži podnikatelů v oblasti stravování, jež podporoval Richard Branson. Produkty Double Dutch dokážou zaujmout všechny, od odborníků až po ty, kteří si rádi dají skleničku doma na gauči. To vše je způsobeno jedinečnou kombinací kvalitních a přírodních ingrediencí, která je silně návyková.
 

Karma Cola

Karma Cola

Filozofií společnosti Karma Cola je vytvářet nejen dobré pití, ale i pití, které bude dobré pro lidi, kteří pěstují ingredience v něm obsažené. Výtěžek z každé prodané lahvičky jde zpět pěstitelům surovin a jejich rodinám v Sierra Leone. Karma Cola je společnost založená v roce 2012 na Novém Zélandu a je hrdým nositelem certifikační známy FAIRTRADE®. Nápoje Karma Cola neobsahují nic, co nedokážete vyslovit...
 

 

PŘIHLÁŠENÍ K ODBĚRU NOVINEK

        

Bistro Nekázanka, Nekázanka 11
tel:. +420-702 099 910, e-mail: info@bistronekazanka.cz